Tirana, Albania
+355 42 234 979

Muzealizimi i mësonjëtores së parë shqipe

UFT sponsorizon projektin e muzealizimit të mësonjëtores së parë shqipe. Mësonjëtorja e Korçës u hap më 7 mars të vitit 1887, duke shënuar një fitore të madhe për të gjithë lëvizjen kombëtare. Mësonjëtorja ishte një qendër e rëndësishme për formimin kulturor dhe rritjen e ndërgjegjësimit të popullit.
Projekti do të realizohet nga Ministria e Kulturës.

0 Comments

Leave Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *