Tirana, Albania
+355 42 234 979

Ende ka jetë

UFT u bë pjesë e kontributit për viktimat e trafikimit dhe dhunës, me pjesëmarrjen në Koncertin e Bamirësisë “Ende ka jetë”. Koncerti u zhvillua më 31 Janar 2018, me performancat e veçanta nga Aurela Gaçe, Elton Deda, etj. Në event morën pjesë edhe Presidenti i Republikës, Z. Meta dhe politikanë të tjerë.

0 Comments

Leave Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *