Tirana, Albania
+355 42 234 979

Mbështetje për kampionen e atletikës Luiza Gega

Gjatë muajit maj rinovohet marrëveshja për mbështetjen e atletes Luiza Gega për aktivitetet sportive 2018 – 2019. Luiza Gega mori pjesë në Diamond League zhvilluar në Romë, Itali duke vendosur Rekordin e ri Kombëtar në 3000 m me pengesa dhe u cilësua si “Rezultati më i mirë në Evropë për vitin 2018”.

0 Comments

Leave Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *