Tirana, Albania
+355 42 234 979

Mbështetje për “Down Syndrome Albania”

Me rastin e ditës botërore të Sindromës Down – 21 mars, UFT mbështet Fondacionin “Down Syndrome Albania” në zhvillimin e aktivteteve ndërgjegjësuese për këtë ditë. Kjo fushatë ka për qëllim të shpjegojë se si individet me Sindromës Down munden dhe bëjnë kontribute kuptimplota gjatë jetës së tyre.

0 Comments

Leave Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *