Tirana, Albania
+355 42 234 979

Mbështesim kampionen Luiza Gega

Që nga muaji prill, jemi partner ekskluziv i kampiones së atletikës, Luiza Gega e cila mban rekordin kombëtar për garat e mesme dhe të gjata, etj.
Kampionia e Lojrave Olimpike Evropiane vazhdon përgatitjet për pjesëmarrje në një sërë aktivitetesh ndërkombetare të nivelit të lartë, si: “Diamond League” e Shanghai, Kampionati Botëror në Londër 2017,etj.

0 Comments

Leave Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *